FRANSICO – en restaurant i Helsingør

Velkommen til vores hyggelige restaurant og spisested i Helsingør. Her byder vi glade gæster og andet godtfolk velkommen til lokal hygge og god mad i uformelle rammer. Vores restaurant og spisested i Helsingør ligger centralt placeret i den gamle og historiske by, tæt på både banegården, havnen og de historiske gågader.

En mindeværdig oplevelse

På vores hyggelige restaurant og spisested i Helsingør byder vi velkommen indenfor til både frokost og aften. Menuen er alsidig og funderet i kærlighed, ærlighed og stolthed til den enkelte råvare. Vores gæster er naturligvis altid i fokus, og vi både nyder og brænder for at levere og servere mindeværdige madoplevelser, der forkæler alle sanser.

Af god mad og service bliver man glad. Derfor er vores kvalitet altid høj. Det gælder både i udvælgelsen og tilberedningen af vores råvarer, men i ligeså høj grad i serveringen af dem. Vi gør en dyd ud af at skabe unikke oplevelser. Derfor går god kvalitet i både mad og service hånd i hånd, når du besøger vores restaurant og spisested i Helsingør.

En alsidig menu med sæsonbetonede råvarer

Vores menukort er alsidigt og består af velsmagende og sæsonbetonede retter, der dækker alt fra den lille appetizer til den større menu. Vores retter er udtænkt efter årstidens bedste råvarer, hvorfor vi har en naturlig og stor variation i disse. Menuen udskiftet af samme årsag jævnligt i takt med humøret i køkkenet og årstidens skifte.

Vores retter er funderet i den franske madkunst med et twist af alt det bedste fra det danske køkken. Derfor finder du en blanding af danske råvarer og franske madtraditioner på menuen, når du besøger vores restaurant og spisested i Helsingør.

Vælg mellem vores à la carte retter eller nyd vores særlige 3-retters menu, der er sammensat med udgangspunkt i månedens bedste råvarer. Nyd hertil vores udvalg af røde og hvide vine samt rosé og bobler. Er du i tvivl om, hvilken vin, du skal vælge? Så spørg endelig vores tjenere til råds, når du besøger vores restaurant og spisested i Helsingør.

Hils på Holger Danske og oplev Kulturværftet

Vores restaurant og spisested i Helsingør ligger centralt placeret i den historiske by i Nordsjælland. Vi har til huse i ældre og autentiske lokaler, der gemmer på mange gode historier fra tidernes morgen. Om du er lokal eller på visit i vores hyggelige by, er det oplagt at starte eller slutte din dag på vores restaurant og spisested i Helsingør.

Byen byder, som bekendt, på mange historiske oplevelser og seværdigheder – og vores restaurant og spisested i Helsingør ligger i gåafstand til det meste. Oplev Kronborg Slot, hils på Holger Danske og læg vejen forbi Kulturværftet, der byder på kulturelle oplevelser af enhver slags.

Besøg vores restaurant i Helsingør

Har vi vækket sulten i dig? Så kom forbi vores hyggelige restaurant og spisested i Helsingør til frokost eller aftensmad. Vi serverer både rammerne, maden og servicen for en fantastisk oplevelse i vores selskab. Er du nysgerrig på at lære os lidt bedre at kende, er du altid velkommen til at tjekke os ud på Instagram. Et hyggeligt rum, hvor vi deler det bedste – og ofte også det sjoveste – fra vores hverdag.

Vil du løbende holdes opdateret på vores menukort, så følg os på Facebook, hvor vi holder vores trofaste følgere opdaterede på nye retter og andre lækkerier på menuen. Vi glæder os til at byde dig velkommen – online og på vores skønne restaurant og spisested i Helsingør.